BECO® basic zwembril voor kinderen

BECO® basic zwembril voor kinderen

Het grote kijkvenster geeft kinderen en jongeren uitstekend zicht in het water. De brede lamellenafdichtingen voorkomen dat er water binnendringt. De extra sterke gekartelde hoofdband zorgt voor een stevige grip. Geleverd in verschillende kleuren.
€ 3,45 / stuk
Vanaf 10 stuks: € 2,95 / stuk
Bekijk artikel in catalogus

Specificaties

Artikelnummer: W2771
Merk: BECO
Kleur: Blauw
Breedte verpakking: 9,30 cm
Hoogte verpakking: 4,80 cm
Lengte verpakking: 22,60 cm
Gewicht: 0,30 kg

Kenmerken

- Zwembrillen voor kinderen
- Oogbescherming tijdens het zwemmen
- Groot kijkvenster
- Brede lamellaire afdichtingen
- Extra sterke gekartelde hoofdband
- Levering gesorteerd op kleur

Extra

Een zwembril is handig om kinderen te leren zwemmen. Het grote kijkvenster geeft kinderen uitstekend zicht in het water. De brede lamellenafdichtingen voorkomen dat er water binnendringt. De extra sterke gekartelde hoofdband zorgt voor een stevige houvast van de bril en kan individueel op de gewenste maat worden ingesteld. Dit voorkomt dat er tijdens het zwemmen water in je ogen loopt.

Zwembril voor kinderen
Zwembrillen zijn een van de belangrijkste gebruiksvoorwerpen voor zwemmers. Tijdens het zwemmen beschermt de bril de ogen. Of het nu gaat om training, competitie, triatlon - voor elk gebruik is er de juiste zwembril. De Zweedse zwembril is vooral geschikt voor wedstrijden, panoramische zwembrillen worden vaak gebruikt bij triatlons vanwege hun grotere lenzen. In de Kübler Sport® onlineshop vind je ook zwembrillen speciaal voor kinderen. Dit maakt zwemmen in het water nog leuker. In onze online shop vindt u badschoenen en andere producten om mee te zwemmen en duiken.