Nieuwigheden

Onze nieuwste Sport & Spel catalogus 2019-2020 is uit, boordevol interessante nieuwigheden. Niet alleen de eerste Wave Bars ter wereld is de moeite om te ontdekken maar ook veel nieuw sportmateriaal is het waard om in ​detail te bekijken. Ontdek hier onze top 8 uit de nieuwste sportartikelen .Wave Bars

De Wave Bars: Wat een innovatief toestel! De speciale overhangende vorm ( wave ) biedt tal van trainingsmogelijkheden in vergelijking met het klassieke klimrek. Zowel voor beginners als gevorderden… Pull-up, zijwaarts klimmen,…  Ideaal om riemen en tubes aan te hangen voor stretch oefeningen, ook voor bevestigen van bokszak of slingtrainer. Voor professioneel gebruik of thuis. 

 

Sensorische glibber

Nieuwe sensorische glibber: deze zachte, vochtige consistentie nodigt kinderen uit om te experimenteren.
Het bevordert de creatieve, cognitieve, sociale, emotionele en fysieke capaciteiten van kinderen.
De blauwe massa wordt eenvoudig gevormd door het blauwe poeder te mengen met warm water. 1 theelepel is genoeg voor 1 liter water.
Neem voor het weggooien 1 theelepel wit tegenpoeder op de gebruikte 1 liter water, roer met je handen tot de kalk weer vloeibaar is en voer het af via de afvoer.
Huidvriendelijk, glutenvrij, biologisch afbreekbaar en verkleurt niet.

 


 

TOGU® JumpYone®

De TOGU® JumpYone® is meer dan een traditionele gymnastiekmat: het is aan beide zijden bedrukt met een patroon van lijnen en cijfers, waardoor het gemakkelijk is om functionele spring- en loopoefeningen uit te voeren. De mat heeft ook optimale dempingseigenschappen en een antislip boven- en onderkant.

 


KickMAG-spelersmagneten

Met behulp van de KickMAG-spelersmagneten wordt teambespreking en analyse op het tactiekbord nog eenvoudiger en begrijpelijker. Elke magneet kan worden aangepast dankzij een metalen plaat en een afdrukbaar label, zoals een foto van de speler. Hierdoor weten coaches en spelers in de tactiekbriefing altijd precies wie er wordt bedoeld. Ook inbegrepen in het pakket is een internet applicatie, waar u gewoon de foto’s van spelers moet plaatsen en vervolgens gemakkelijk kunt afdrukken met standaard laser- of inkjetprinter.

 

 
Aquaflow®

De Aquaflow®-paddle voegt een extra dimensie toe aan elke aquafit, wateraerobics of revalidatie oefening in het water. De peddel kan gemakkelijk worden gegrepen dankzij verschillende uitsparingen met één hand of beide handen. Zo kan de Aquaflow® worden gebruikt voor duwen en trekken, evenals voor rotatie- en peddelbewegingen. Afhankelijk van uw houding traint de Aquaflow® verschillende spiergroepen, maar ook worden trainingspatronen, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen gebruikt.

 


Droom grot

Kinderen houden van schuilplaatsen en grotten waar ze kunnen spelen en ontdekken, maar ook kunnen ontspannen. De droomgrot verenigt dit alles in een donkere grot met twee vensters die kunnen worden verduisterd. Als gevolg hiervan is de droomholte ook zeer geschikt voor gebruik in de context van het Snoezelen-concept, dat ontspanning en de stimulatie van de zintuigen inhoudt. Hier kunnen lichtgevende objecten die in de droomholte worden geplaatst, zelfs de zintuiglijke indrukken verbeteren.

 

Fly Swing

Niets komt zo dicht bij vliegen - De nieuwe vliegende schommel van Sport & Spel! De schommel past zich aan het lichaam aan en laat kinderen veilig en comfortabel schommelen. Het biedt veel plezier en bevordert onder andere de lichaamswaarneming en ruimtelijke oriëntatie. Zelfs angstige kinderen kunnen zich snel ontspannen terwijl ze "vliegen" en genieten van het gevoel van vrij rondzweven. Draagvermogen: tot 100 kg. Levering inclusief touwen en karabijnhaken.

 
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info