Professionele fitnessruimte met inrichting op maat

Wij helpen u bewegen”…  Uw grootste leverancier in België van  fitness materiaal en professioneel materiaal voor functionele training met een uitgebreid aanbod voor uw praktijkinrichting.
 
Voor elk fitness centrum, sportclub, revalidatiecentrum, kinépraktijk, ziekenhuis, bedrijf,… bieden wij een totaal oplossing .
 
Van volledige fitness stations tot ultra professionele crosstrainers, loopbanden, ergometers,… van TOP merken zoals Kettler, Tunturi,… Ook de nieuwste trends zoals een Outdoor trainingspark voor Calisthenics en functionele training vind je bij ons. De trendy Reebok STEP is ons best verkocht product, maak ook kennis met talrijke varianten voor evenwicht- en stabiliteitstraining.
 
Halters, Kettlebells, halterstangen, gewichtheffen, … in alle maten en gewichten…, van budgetvriendelijk tot TOP producten van ELEIKO. Ook alle matten, sportvloeren,  kleedkamerinrichting, sound systems,…
 
Fitness thuis
Wij helpen u ook graag thuis bewegen. Richt uw persoonlijke fitness ruimte in en blijf zo sportief en gezond!
 
Naast de klassieke fitness toestellen, kan je ook met een balanceerplatform, Theraband, Fysiobal, weerstandsband of coördinatieladder grootse resultaten boeken! Ook de nieuwste trends voor Yoga, Pilates, Blackroll alsook hartslagmeters, stappentellers… vind je in onze webshop of catalogus.

Geef uw fitnessruimte een extra touch met onze waaier aan producten voor uw praktijkinrichting
Op zoek naar een behandelingstafel? Onze therapiebank MP-ECO is een prijs/kwaliteit TOP product. Ook de draagbare behandelingstafels (koffermassagebank) is uiterst interessant voor de behandeling van sporters. Een waaier aan hoezen, ondersteuningskussen in modieuze kleuren geven een modern accent aan uw praktijkruimte.  
 
Gymnastiekmatten van elke grootte, dikte of kleur, aan u de keuze of vraag ons advies. Een wandrek, al dan niet met optrekbeugel,  mag uiteraard niet ontbreken of vraag naar onze hangtherapie installaties… Ontdek ons uniek Wave Bars systeem, de enige op de markt!
 
Een ongezien aanbod voor bewegingstraining en revalidatie. Dankzij ons professioneel advies werkt u steeds met de gepaste toestellen voor revalidatie, krachttraining of cardio training. Ook alles voor valpreventie, aquatherapie, evenwicht- en onafhankelijkheidstraining bij senioren. 
 
In uw praktijk zorgen een geschikte sportvloer en eventueel een spiegelwand voor een optimale progressie. Puzzelmatten in verschillende maten/ kleuren zijn ideaal. Vraag ook naar onze sportspiegels, eventueel verrolbaar.  Onze wanden in spiegelfolie zijn een succes: het effect van een echte spiegel, maar onbreekbaar en budgetvriendelijk!
 
Therapie benodigdheden
Voor sport, beweging en revalidatie: balanstrainers, Therabanden, Pezzi- of physioballen, halters, gewichtsbanden, trampolines, handtrainers, coördinatie materiaal alsook alle therapiemateriaal voor ergotherapie, logopedie… Groepsspelen, sensomotorisch materiaal, snoezel materiaal, enz.
 
 
Alle topmerken onder 1 dak
Bespaar tijd en bestel alles in 1 beweging = meer dan 12.000 artikelen voor sport, beweging, revalidatie en therapie!
 
 
AIREX   ARTZT  BOSU  DYNAIR  Mc DAVID  NASARA 
SANCTBAND  SoftX THERA-BAND  TOGU  TUNTURI …


Ontdek alles in onze catalogus of webshop!
Contacteer ons voor alle advies : info@sportenspel.be of 059/519.517
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info