Outdoor Fitness: OMNIGYM®

OMNIGYM®  = Dé Outdoor Fitness met instelbare weerstandstraining! 

Ontdek onze unieke outdoor fitness toestellen! Reeds een aantal jaren zit Outdoor Fitness in de lift. Met onze OMNIGYM® zetten we een grote innovatieve stap voorwaarts. Wij bieden outdoor toestellen aan met instelbare weerstand = UNIEK! Zo brengen we de voordelen van indoor toestellen naar buiten! 

Buiten sporten, een trend!

Buiten sporten heeft alleen maar voordelen. Wat een verademing om frisse lucht in te ademen in plaats van de slechte lucht van een verwarmde, muffe fitness ruimte. Buiten bewegen versterkt de zuurstofopname en zo ook het immuunsysteem. Bovendien geniet men van een extra portie zonlicht, d.w.z. vitamine D, dat de opname van calcium verhoogt en dus voor sterke botten zorgt.

Innovatief 

Sportbeoefenaars gaan steeds meer op zoek naar nieuwe trainingsmogelijkheden in een natuurlijke omgeving. De unieke OMNIGYM®-serie van Sport & Spel beantwoordt perfect aan deze uitdaging. Maar liefst 12 verschillende outdoor toestellen zijn uitgerust met een gepatenteerde en individuele gewichtsaanpassing. Deze variabele instelbare weerstand is uniek voor outdoor fitness! Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd, grootte en trainingsniveau optimaal buiten trainen. Bovendien is de bediening zeer gebruiksvriendelijk. Espoo, de snelst groeiende stad in Finland, biedt maar liefst 8 OMNIGYM® parken aan voor alle universiteitsstudenten, hightech werknemers,… Een voorbeeld voor elke innovatieve stad in Vlaanderen!

Kwaliteit 

OMNIGYM®  toestellen zijn van hoogstaande kwaliteit, weerbestendig en bijzonder veilig. Met een hoogwaardige poedercoating kan je zelf het kleur kiezen, aangepast aan de omgeving. Zo creëer je een prachtige sportoase met alle kwaliteiten van indoor fitness. Sport & Spel maakt vrijblijvend een ontwerp om de beschikbare ruimte in een park, school, openbaar domein of strand optimaal in te richten. De toestellen vergen geen onderhoud en er is geen slijtage omwille van weersinvloeden. Dankzij de brede waaier aan toestellen wordt een totaal trainingsprogramma aangeboden, waarbij alle spiergroepen getraind worden.

Brede doelgroep

Deze complete lijn van 12 trainingstoestellen is in trek bij topatleten, frequente sporters, maar even goed bij recreatieve sporters of senioren, dankzij de instelbaarheid van de toestellen. Iedereen welkom op het ISB Congres bij de Sport & Spel stand! Kom uittesten, laat je informeren, laat je uitdagen met onze  OMNIGYM® - challenge! 

Informatie en advies

Ontdek alle mogelijke toestellen in de rubriek OUTDOOR FITNESS in onze webshop. Voor alle informatie of advies, contacteer ons via info@sportenspel.be of 059/519.517.  Ook komen wij graag ter plaatse om samen te zoeken naar de ideale oplossing!

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info