Variabele Slinger- en Klimsysteem, kortweg VSK, een succes!

Hoe elke ruimte optimaal benutten voor sport en beweging? In crisistijd hoeven we niet meteen te denken aan een volledige nieuwe sporthal.
Het VSK systeem bestaat uit een inventief rail- en kabelsysteem, aan te passen naar elke behoefte. Van daaruit vertrekken kabelgeleiders voor de VSK touwen, uiteraard voorzien van alle nodige beveiliging en met een waaier aan ophangmogelijkheden! De klassieke ringen, trapezestang, klimtouw… maar ook hangmatten, klimnetten of swing tops dagen uit tot bewegen.
Niets is zo therapeutisch als schommelen of vliegen. Het bevordert de lichaamswaarneming en ruimtelijke oriëntatie. Zelfs angstige kinderen kunnen zich snel ontspannen en genieten van het gevoel van vrij rondzweven. Ook ideaal inzetbaar voor Sling Exercise Therapie

Samen met een stabiliteitsingenieur bekijken wij de mogelijkheden en ontwerpen een budgetvriendelijke en creatieve sportomgeving. Met deze ruimtebesparende plafond- en wandmontage  kan je een bestaande polyvalente ruimte behouden en tegelijk upgraden naar een uitdagende en innovatieve sportzaal.
 
Denk OUT OF THE BOX !
Van feestzaal naar sportzaal,
van een traditionele revalidatieruimte naar een uitdagende bewegingsruimte...
Een fantastische upgrade voor een zeer democratische prijs!
Uitgebreide informatie en alle mogelijke ophangsystemen op pag. 364-369 in de catalogus.
Bekijk hier enkele referenties
 
Wij komen graag langs om samen  de mogelijkheden te bespreken.
Contacteer ons voor alle advies : info@sportenspel.be of 059/519.517
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info