SportAtrium - Het Outdoor fitness park van de toekomst

NIEUW! Het Outdoor fitness park van de toekomst! 

Een gloednieuw concept onder het motto “buiten is het nieuwe binnen” 

Met het SportAtrium fitness park kan men optimaal genieten van een breed scala aan apparatuur om elke vorm van sport te beoefenen in de frisse lucht. Niets gezonders dan dat toch?

Buiten sporten, een trend!
 
Buiten sporten heeft alleen maar voordelen. Wat een verademing om frisse lucht in te ademen in plaats van de slechte lucht van een verwarmde, muffe fitness ruimte. Buiten bewegen versterkt de zuurstofopname en zo ook het immuunsysteem. Bovendien geniet men van een extra portie zonlicht, d.w.z. vitamine D, dat de opname van calcium verhoogt en dus voor sterke botten zorgt.

Innovatief én op maat aangepaste oplossingen naargelang uw beschikbare ruimte 

Het maakt niet uit welke grootte of vorm, wij zorgen ervoor dat elke vierkante meter van uw gebied perfect wordt gebruikt! Aangezien we met dit concept de indeling aanpassen naargelang uw beschikbare ruimte, wordt het ontwerp gemaakt op basis van uw wensen. 
Voor elk wat wils 

Veilig toegang verlenen en dat alles automatisch met een handig toegangssysteem! Via de app die wordt gedownload op de smartphone kan men betalen en zich aanmelden aan de ingang. Op deze manier wordt makkelijk en veilig toegang verleend op elk moment van de dag. 

Rechtstreeks na het werk sporten of erna nog plannen? Met onze praktische omkleedmogelijkheden en lockers kan u zich in een mum van tijd omkleden voor uw snelle workout sessie. 

Sportbeoefenaars gaan steeds meer op zoek naar nieuwe trainingsmogelijkheden in een natuurlijke omgeving. Het unieke aanbod en variatie van Sport & Spel beantwoordt perfect aan deze uitdaging. 

Voor zowel professionele, maar evenzeer recreatieve sporters, blijft de opwarming een essentieel deel van blessurepreventie en vermindert opvallend stijfheid na het sporten. Exact om deze reden voorzien we de nodige warm up area

Reeds een aantal jaren zit Outdoor Fitness in de lift. Met onze OMNIGYM® zetten we een grote innovatieve stap voorwaarts op vlak van krachttraining. Wij bieden outdoor toestellen aan met instelbare weerstand = UNIEK! Zo brengen we de voordelen van indoor toestellen naar buiten! Zo kan iedereen, ongeacht leeftijd, grootte en trainingsniveau optimaal buiten trainen. Bovendien is de bediening zeer gebruiksvriendelijk. OMNIGYM®  toestellen zijn van hoogstaande kwaliteit, weerbestendig en bijzonder veilig. Met een hoogwaardige poedercoating kan je zelf het kleur kiezen, aangepast aan de omgeving. Zo creëer je een prachtige sportoase met alle kwaliteiten van een indoor fitness. De toestellen vergen geen onderhoud en er is geen slijtage omwille van weersinvloeden. Dankzij de brede waaier aan toestellen wordt een totaal trainingsprogramma aangeboden, waarbij alle spiergroepen getraind worden.

Daarnaast mikken we met onze Street Workout Stations op een prachtige outdoor fitness ruimte voor gymnastiek. De Street Workout parken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende uitrustingen, voor trainingen met eigen lichaamsgewicht, zonder extra accessoires zoals bars of gewichten.Ook biedt Sport&Spel een scala aan fascia-/ en stretching toestellen aan. Via de verschillende fascia trainers voor zowel boven- als onderlichaam worden spieren in staande positie gemasseerd en geactiveerd worden. Ten slotte is het Inter-Play Outdoor sportraam ideaal voor rek- en versterkende oefeningen. 

Tijdens uw workout de kinderen in open lucht een uitdaging laten aangaan? Met de playparc® balanceerpalen kunnen ze op een speelse manier hun evenwicht trainen. Net op zoek naar iets meer uitdaging? De Outdoor Slackline installatie vereist dat tikkeltje meer concentratievermogen. 

Voor de interactieve en sociale sporters onders ons, voorzien we een ruimte waar groepslessen kunnen gehouden worden. Een rustgevende yogasessie wordt waargemaakt met het uitgebreid aanbod aan yogamatten. Mag het net iets intensiever? Met de Saller® coördinatieladder, aerobic STEP met anti-slip en stalen plyoboxen wordt coördinatie en uithouding getraind in groep in leuk en variërend doorschuifsysteem. 

De sky is the limit. Haal de avontuurlijke kant naar boven met de Klim- en Boulderwanden uit polymeerbeton. Dit systeem kan vrijwel overal worden geplaatst. Het modulaire systeem maakt meerdere vormen en later uitbreidingen mogelijk. Door de tweezijdige structureren ontstaat een bergachtige look. 

Bewaar overzicht en netheid met de vele opslagmogelijkheden voor los materiaal van Sport & Spel. Met onze functionele trainingstoren ADVANCED worden alle toebehoren van de krachttraining veilig en netjes opgeborgen. Onze sportboxen voor functionele training/ vrije tijd of yoga zorgen voor een leuke samenstelling van verschillende materialen in slechts 1 overzichtelijke box! 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info