Klimmuren

Stad GENT - VBS Klimrek

Ook deze basisschool in het centrum van Gent koos voor onze boulderwand. Wij plaatsten de klimgrepen per kleur, de groene rij minder dan 60 cm boven de grond, waardoor valbrekende tegels niet nodig zijn. De gele of rode rij naar keuze, afhankelijk van de lengte van de leerlingen. Een uitdagende activiteit op een bestaande muur zorgt voor veel fun en beweging!
Lees meer

Tessenderlo - GO! Campus Russelberg Klimmuur

HET voorbeeld van een vernieuwende OUTDOOR SPORT infrastructuur voor alle leerlingen van deze secundaire school. Wij installeerden een unieke boulderwand met onze kwalitatieve klimgrepen. Voor een veilige zone koos de school voor onze valbeschermingsmatten D4391-02 in puzzelvorm. Daarnaast installeerden we een extra groot Street Workout Station L S4196 en basketbalborden SILENCIUM B6182 met basketbalringen HEAVY METAL B8128, basketbal kettingnet B8172 en over de ganse zone een aangename en natuurlijke Eco-Mulch bodem. 

De foto's van de opening spreken voor zich! Niet alleen uitdagende sportlessen voor de richting Sportwetenschappen, maar ook sportieve pauzes of naschoolse activiteiten, dit alles in een gezonde outdoor omgeving!  
Lees meer

Westende - Kompas Camping

Inrichting van de binnenspeeltuin met een toffe boulderwand ( ongeveer 90 klimgrepen geleverd en geplaatst ) en een veilige zone met K1563 valdempende tegels. Zo creëren we een veilige omgeving voor veel uitdagend klimplezier over een afstand van 6 meter.  
Lees meer

Stad Kortrijk - Kooigem Skatepark

Urban Sports for kids! Een sterk staaltje Street Art in combinatie met onze klimgrepen creëert een hippe boulderwand voor kids op het Skatepark te Kooigem.
Lees meer

Deurne - Basisschool klimmuur + valbrekende tegels

Een horizontale klimmuur (boulderwand) gemonteerd op een bestaande buitenmuur van maar liefst 10 lopende meter, uiteraard beveiligd met de nodige valbrekende tegels als ondergrond. Ook de binnenspeelplaats mochten we inrichten met tal van speeltoestellen. 
Lees meer

St-Genesius-Rode - Basisschool klimmuur

Op het grote schooldomein mochten we een boulderwand (horizontale klimmuur) plaatsen van 20 lm.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info