Speeltoestellen

Lede - VBS Sterreneiland

Dolgelukkige leerlingen in deze basisschool te Lede. Sport & Spel installeerde een uitdagend avonturenpad in een groene zone. Veel spelplezier, beweging, grenzen verleggen, mekaar helpen,...  dragen bij tot een ideale pauze of turnles. Een combinatie van A620 Robin Hood, S337 Zweefboog, en A400A Slangenpad maakt van elke speeltijd een plezier. De aanvulling met A420A Springpaaltjes en A690 Stappaaltjes maakt het plaatje compleet!
Lees meer

Gentbrugge - Sportaround vzw

Trots op deze realisatie voor Sportaround vzw. Onze klimkubus S4186 draagt bij tot hun missie 'Sportmogelijkheden voor iedereen'. Hun organisatie van naschoolse sportlessen en activiteiten in 4 wijken in en rond Gent kunnen wij alleen maar aanmoedigen. 
Lees meer

Roeselare - Scholengroep Arkorum

Onze klassieker, de kleurrijke ballenvanger hondje/poesje S911A is een meerwaarde voor elke speelplaats van de lagere school. De kinderen worden uitgedaagd om de bal er bovenaan in te gooien. Wie vangt de bal, die uit 4 plaatsen eruit kan rollen? Het attractief en kleurrijk design fleurt elke speelplaats op.  
Lees meer

Geel - Ligweide openbaar zwembad

Trots op deze unieke recreatiezone met veel sport- en spelplezier voor alle leeftijden. Onze Teqball® ( art. T4990 ) voor tafelvoetbal, tafeltennis,... daagt de jeugd uit. Kids van 4 tot 12 jaar leven zich uit op het behendigheidsparcours RO695. Het kleurrijk schommeltoestel S4065 met vogelnest, klim-carrousel en schommel spreekt alle leeftijden aan. 
Lees meer

Sint- Amandsberg - De Wijze Boom

Een kleurrijke en sportieve eyecatcher voor elke speelplaats! Voor GO! Scholengroep Gent plaatsten we onze ballenvanger hondje/poesje S911A op de speelplaats. Een mooie DANK U van de leerlingen in krijt op de speelplaats was voor ons een leuke verwelkoming.
Lees meer

Westende - Kompas Camping speeldorp

Creatieve en sportieve oplossing voor dit binnen speeldorp: de oude glijbaan werd vervangen door ons kleurrijk basketbalbord B1646, te verkrijgen in blauw, rood, wit en geel. Dit in combinatie met basketbalring B1701 en basketbalnet B1727.  Een leuke uitdaging voor de kids om met de PU-soft basketbal G4919 te scoren. Op deze manier zorgt dit speeldorp voor een gevarieerde sport en spel beleving. 
Lees meer

Westende - Kompas Camping

Inrichting van de binnenspeeltuin met een toffe boulderwand ( ongeveer 90 klimgrepen geleverd en geplaatst ) en een veilige zone met K1563 valdempende tegels. Zo creëren we een veilige omgeving voor veel uitdagend klimplezier over een afstand van 6 meter.  
Lees meer

Kruibeke - Kinderopvang

De gemeente Kruibeke vroeg ons een duikelrek RO320 te installeren in Robinia hout met 2 rekstokken. Wij bieden een uitgebreid gamma duikelrekken aan in Lariks, Robinia of metaal. Op de volledige zone plaatsten we onze Euroflex valdempende tegels D4380 voor optimale veiligheid. Deze tegels bestaan in verschillende diktes en in 4 kleuren ( rood, zwart, groen of grijs ). Op deze manier kunnen de kinderen zich uitleven en hun grenzen verleggen tijdens de opvang. 
Lees meer

Sint-Genesius-Rode Ecole Notre-Dame

Een uitdagend avonturenpad op de speelplaats bij deze lagere school ten zuiden van Brussel. Tal van combinaties zijn mogelijk, hier werd gekozen voor het WAGGELPAD S360, BUFFALO BILL A650, ROBIN HOOD A620, HERCULES A640 en een leuk parcours van 12  STAPPAALTJES A690. Zo werd een unieke spel- en bewegingszone gecreëerd naast de gewone speelplaats. De houten toestellen zorgen voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling. 

De leerlingen worden continu uitgedaagd tot bewegen, een doordachte investering ten voordele van de gezondheid van alle leerlingen. Naast het aansporen tot bewegen, verhoogt het avonturenpad ook de sociale interactie waarbij de leerlingen mekaar helpen of zelf een spelvorming bedenken.  
Lees meer

Mechelen - Openbaar domein - Mechelse ring

Samen met Stadsbader realiseerde Sport & Spel een rustoase voor kinderen vanaf 2 jaar, een verademing ten opzichte van de drukke Mechelse ring.  Wij plaatsten het evenwichtsparcours RO680 met stappaaltjes uit mooi en stevig Robinia hout. In combinatie met picknick banken en andere rustgevende speeltoestellen creëerde Stad Mechelen een groene speelomgeving waar kinderen kunnen spelen en vooral ook tot rust kunnen komen. 
Lees meer

Assenede - Basisschool De Wegwijzer

Wat een meerwaarde voor deze speelplaats! Met de Robin Hood (art. A620) creëren we een avontuurlijk parcours voor alle kinderen binnen de leeftijdscategorie 4 tot 15 jaar. 
Lees meer

Zelzate - project gezond wonen in de Debbautshoek

De kinderen uit de buurt stonden te popelen om de speeltoestellen uit te proberen. Een geslaagd 'gezond wonen' project met 3 kleurrijke speeltoestellen: F900A De kleine zeemeermin, S420A Berghut en 8600 Kangoeroe.
Lees meer

Wervik - GO! Basisschool Futura

Prachtige inrichting van de speelplaats met een doordachte sport- en spelbeleving voor alle leeftijden! 
Lees meer

Velzeke - Vrije Basisschool

Dankzij deze Combi-Tovertoren in Robinia hout, bewegen de leerlingen voluit op de speelplaats. 
Lees meer

Opitter - Basisschool De Wissel

Trots op dit prachtig VOOR en NA project. Mooie inplanting van een uitdagend avonturenpad
Lees meer

Westerlo - Kleuterklas

Installatie van een glijbaan in de kleuterklas! Wat een uitdaging voor de kleutertjes!
Lees meer

Keerbergen basisschool speelplein

Lees meer

Kortrijk AZ Groeninge - Avonturenpad

Lees meer

Oostende kleuterschool - renovatie speelplaats

Creatief omgaan met het hoogteverschil van de speelplaats. Installatie van een kleurrijk en uitdagende klimwand/boulderwand, glijbaan en ballenvanger. Ideaal om de kleuters te laten ravotten, spelen, bewegen... 
Lees meer

Liedekerke basisschool - Avonturenpad

Lees meer

Oostende tennisclub - Avonturenpad

Mooie inplanting van het avonturenpad tussen de tennis- en padelterreinen. Avontuurlijk spelen voor jong en oud! 
Lees meer

Torhout- Tennisclub avonturenpad

Leuk avonturenpad naast de tennisterreinen. 
Lees meer

Zwevegem - De Windroos Avonturenpad

Hoe een saaie speelplaats een uitdagend bewegingsparcours werd met ons avonturenpad
Lees meer

Kortrijk - 3 Hofstede - installatie avonturenpad

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info