Outdoor Sport

Gemeente Wingene

Prachtige upgrade van dit buurtsportplein te Wingene. Renovatie van de basketbalborden met onze geluidsdempende BB borden Silencium (art. B6181), onze sterke BB ringen (art. B1723) en de basketbalnetten 'anti whip' (art. B1736). Tot slot verzorgden wij de kleurrijke belijning van een basketbal-, volleybal- en badmintonveld, een grote meerwaarde voor dit buurtsportplein! 
Lees meer

Gent - SINT-BARBARA college

Sint-Barbaracollege in het centrum van Gent koos voor onze duurzame en ultra sterke basketbalinstallaties B16380. Onze montagedienst slaagde erin alles klaar te hebben voor 01/09. Zo genieten alle leerlingen van veel actieve pauzes en meer sport op school! 
Lees meer

Geel - Ligweide openbaar zwembad

Trots op deze unieke recreatiezone met veel sport- en spelplezier voor alle leeftijden. Onze Teqball® ( art. T4990 ) voor tafelvoetbal, tafeltennis,... daagt de jeugd uit. Kids van 4 tot 12 jaar leven zich uit op het behendigheidsparcours RO695. Het kleurrijk schommeltoestel S4065 met vogelnest, klim-carrousel en schommel spreekt alle leeftijden aan. 
Lees meer

Hoeselt - Lagere school

Inrichting van de speelplaats met onze EXIT® Galaxy basketbalsysteem B6625 zorgt voor veel sportplezier tijdens elke pauze. Coole basketbalbewegingen dankzij de dunking-compatibele ring, zelfs onder hoge belasting. De 5 verschillende hoogtes (305 cm, 285 cm, 260 cm, 245 cm, 230 cm) bieden voor elke leeftijd een uniek prestatiegevoel.
Lees meer

Antwerpen - Zeescouts aan de Stroom

ZAS - Zeescouts aan de stroom vroeg ons een budgetvriendelijke oplossing voor hun outdoor sportomgeving. Wij installeerden 2x nieuwe BB borden Silencium B6181 met BB ringen B1723 en BB netten Anti Whip B1736. We verankerden de bestaande doelen met onze bodemverankering F1983 en plaatsten nieuwe doelnetten H1445. Tot slot installeerden we een beachvolleybalterrein met onze V2313-03 beachvolleypalen en V2305 beachvolleynet COMPETITION. Veel sport en fun op én naast het water!
Lees meer

Stad Dendermonde - Buurtsportplein Sint-Gillis

Laat de buurt sporten! Installatie van 2 antivandalisme speelplaatsdoelen H1766 met BB uitbreiding H1769 voor een variatie aan sport en beweging.  
Lees meer

Rochefort - Luxe Vakantieverblijf Au Rythme de Belvaux

Vakantieverblijven en campings installeren onze kwalitatieve sportinstallaties voor een totaal beleving! In Bervaux, vlakbij Rochefort, beleven groepen een actieve vakantie dankzij onze BB installaties SILENT B1638, beachvolleybalpalen V2313-03, Beachvolleybalnet V 2226 en badminton competitienet D1741. Van een actieve vakantie gesproken!       
Lees meer

Tessenderlo - GO! Campus Russelberg

Het voorbeeld van een vernieuwende OUTDOOR SPORT infrastructuur voor alle leerlingen van deze secundaire school. Een extra groot Street Workout Station L S4196 , een unieke boulderwand dankzij onze kwalitatieve klimgrepen, valbeschermingsmatten D4391-02, basketbalborden SILENCIUM B6182 met basketbalringen HEAVY METAL B8128, basketbal kettingnet B8172 en over de ganse zone een aangename en natuurlijke Eco-Mulch bodem. 

De foto's van de opening spreken voor zich! Niet alleen uitdagende sportlessen voor de richting Sportwetenschappen, maar ook sportieve pauzes of naschoolse activiteiten, dit alles in een gezonde outdoor omgeving!  
Lees meer

Genk - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Trots op deze inrichting van een prachtig outdoor sportcomplex in een groene omgeving. Een multifunctionele sportomgeving dankzij onze Basketbalinstallaties SILENT B1638, Beachvolleybalinstallaties V2313-03, Beachvolleybalnet Competitie V2299 en op maat gemaakte witte voetbaldoelnetten met kleine mazen 45 cm. 
Lees meer

Hasselt - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Wat een meerwaarde voor deze outdoor sportomgeving. Naast voetbal, kan de jeugd nu ook een partijtje volleybal of badminton spelen. Wij installeerden onze duurzame beachvolleybalpalen V2313-03 in bodemhulzen V1695. Het sterk beachvolleybalnet COMPETITION V2299 maakt de installatie volledig. Een mentale boost op dit mooie outdoor sportterrein! 
Lees meer

Nieuwpoort - Kompas Camping

Op maat gemaakt project, onze bijdrage voor een avontuurlijk Mountain Bike parcours KIDS op deze camping in Nieuwpoort. Voor de veiligheid van de kinderen werden onze valbrekende tegels Euroflex D4370 op maat gesneden en bevestigd op de brug, om zo letsels bij valpartijen te voorkomen. Veel Mountain Bike plezier in alle veiligheid! 
Lees meer

Oostende - Ostend Tennis Club

Een meerwaarde voor Ostend Tennis Club met deze drie comfortabele en duurzame Toeschouwerstribunes U5100. Uiterst robuuste constructie met antislip zitting en treden. Een aangename plaats voor de talrijke supporters om de tennisspelers aan te moedigen! 
Lees meer

Gemeente As - Sporthal

Ook de Gemeente As koos voor onze Outdoor Basketbalinstallatie SILENT B1638. Deze bestseller heeft alle troeven: antivandalisme, uiterst duurzaam en stabiel, weerbestendig en vooral geluiddempend dankzij het roosteren basketbalbord. We plaatsten de basketbalinstallatie op het sportpleintje aan de ingang van de sporthal voor een toffe outdoor sport- en ontmoetingsplaats voor de jeugd.  
Lees meer

Denderleeuw - GO! Basisschool Atheneum

Installatie van 2x art. B1638 BB Installatie SILENT. Anti-vandalisme en geluiddempend, met deze 2 troeven is de BB installatie SILENT ideaal voor de speelplaats of buurtplein.  BB paal met overhang, BB ring en BB net en bijhorende grondbussen, alles uit duurzaam gegalvaniseerd staal en in 1 pakket geleverd. 
Lees meer

Mol - Technisch Instituut Sint-Paulus

Wat een prachtige outdoor sport accommodatie voor alle studenten! Wij verzorgden de installatie van 4x B16388 outdoor basketbalinstallatie  en 2x2 V2313-18 Beachvolleybalpalen met 2x V2305 Beachvolleybalnet. Alles werd op korte tijd geïnstalleerd voor een duurzame outdoor sportbeleving.    
Lees meer

Stad Kortrijk - Sint Rochusplein

Stad Kortrijk vroeg ons een nieuw duurzaam basketbalbord en ring te installeren. We ontmantelden het vorig BB bord en plaatsten onze B6184 Basketbalbord uit aluminium met de B8128 Basketbal ring Heavy Metal en B1728 Basketbalnet. 
Lees meer

Brugge - woning

Wens je ook thuis duurzaam sportmateriaal? Wij komen graag ter plaatse om alles naar wens te installeren. Dit weerbestendig basketbalbord Outdoor B1675 is kwalitatief TOP voor een budgetvriendelijke prijs. 
Lees meer

Hofstade - VBS De Vlieger

Sporten op de speelplaats met onze Basketbalinstallaties Outdoor Silent en  kwaliteitsvolle beachvolleybalpalen met beachvolleybalnet of badmintonnet te gebruiken. 
Lees meer

Chièvres - US Military Forces

Installatie van 2 uiterst robuuste betonnen tafeltennistafels in de residentiële wijk van de basis van het Amerikaans leger te Chièvres. 
Lees meer

DESSEL - Sportpark Brasel

Installatie van 2 prachtige beachvolley terreinen met onze V1838 - PRO BEACH SCB installatie, V2323 - PRO BEACH PLUS beachvolleybalnetten inclusief netantennes en V2303 - Speelveldbegrenzing PRO
Lees meer

IEPER - Heilig Hart psychiatrisch ziekenhuis

Een totaal pakket aan outdoor fitness toestellen geplaatst in een groene oase voor de patiënten van dit psychiatrisch ziekenhuis. Ideaal voor de fysieke én mentale gezondheid.
Lees meer

Mol - Europese School

Installatie van basketbalborden en trainingsdoelen voor de leerlingen van de Europese School in Mol. Een sportieve pauze gegarandeerd!
Lees meer

Brussel - Europese School Brussel

Installatie van balvangnetten ( maatwerk - 3 meter hoog ) op het dak van de nieuwe sporthal van deze Europese School te Brussel. Een sterk staaltje van 'overal sporten' binnen dit erfgoed pareltje, prachtige schoolarchitectuur te Laken. 
Lees meer

Boom OLVI De Kade - Bodemtrampoline Eurotramp

Deze Eurotramp bodemtrampoline ART G1451 biedt de kinderen van de kleuter- en lagere school OLVI De Kade een super fijne speeltijd!  
Lees meer

Stad Lommel - 3 Beachvolley terreinen

Buiten sporten is het nieuwe normaal. Al gedacht aan beachvolleybal? Voor iedereen toegankelijk en overal te spelen. Dries Koekelkoren kwam een kijkje nemen met de lovende woorden ‘het beste van het beste’ over deze Sport & Spel realisatie. Ontdek onze beachvolley installaties
Lees meer

Stad Dendermonde - Outdoor Basketbalterrein

Bekijk HIER een mooie impressie van dit Hypecourt William Bruynincxpark met kleurrijk kunstwerk ( postcode van Dendermonde ): Wij installeerden de 2 antivandalisme BB installaties in hoogte verstelbaar.
Lees meer

Kortrijk - Sint Amandsbasisschool

Van een naakte speelplaats naar een sportieve outdoorzone!
Lees meer

Stad Antwerpen - Woonzorgcentrum De Zavel - Outdoor sportterreinen

Outdoor sport voor de bewoners van WZC De Zavel dankzij onze BB installaties, Maxi voetbaldoelen en volleybal/badminton installatie.
Lees meer

Stad Geel Openbaar domein - Outdoor Basketbalterreinen

Inrichting van 4 openbare outdoor basketbalvelden, 2 op junior hoogte en 2 op senior hoogte, voor elk wat wils! 
Lees meer

Bornem - Streetworkout Station

Prachtige streetworkout station L in een groene omgeving n Bornem!
Lees meer

Sint-Niklaas - Inrichting 6 openbare sportterreinen

Een mooi project voor buurtsport in Sint-Niklaas. Maar liefst 6 openbare terreinen werden voorzien van antivandalisme minivoetbaldoelen, voetbaldoelen en basketbalinstallaties
Lees meer

Kortrijk - Inrichting openbaar domein

Ideaal buurtpleintje: een afwisseling van speeltoestellen met outdoor TT tafels. Voor elk wat wils! 
Lees meer

Mechelen - Thomas More Inrichting speelplaats

Duurzame voetbaldoelen met netten naar keuze. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod speelplaatsdoelen
Lees meer

Gent Right2Score - installatie Mobiel Streetsoccer veld

Trots op deze realisatie op de Meibloemsite ( oude meubelfabriek ) te Gent! Dankzij ons mobiel Streetsoccer veld wil R2S Gent een hefboom zijn voor jongeren.


Lees meer

Izegem - Atheneum

Installatie van een outdoor betonnen tafeltennistafel. Alle kinderen enthousiast! 
Lees meer

Geel secundaire school - Inrichting speelplaats

Prachtige realisatie met anti-vandalisme BB installaties en voetbaldoelen
Lees meer

Dudzele - Totale inrichting Openbaar sportterrein

Prachtige realisatie dankzij de samenwerking tussen de Brugse Trimm- en Roeiclub en Stad Brugge. Op dit prachtig outdoor sportterein installeerde Sport & Spel alle sportinfrastructuur voor tennis, volley, basket,voetbal, badminton, mini voetbal ... Brugse (sport)verenigingen, scholen, groepen en individuelen kunnen het sportterrein reserveren om te sporten. De roeiclub zorgt voor het beheer ervan.
Lees meer

Houthalen Helchteren - Inrichting openbaar domein

Installatie van onze robuuste trainingsdoelen, ideaal voor een partijtje voetbal op elk sportpleintje, speelplaats of speelterrein. 
Lees meer

Brugge Koude Keuken - Beachvolley installatie

Installatie duurzame Beachvolleybalpalen en -net
Lees meer

Brugge Sint Lodewijkscollege basis - Totale speelplaats renovatie

Lees meer

Brugge Leyselepark - renovatie BB-bord

Antivandalisme BB bord, voor jaren speelplezier. Ideaal voor openbare terreinen of speelplaats. 
Lees meer

Kozen Basisschool - Antivandalisme BB installatie

Inrichting van de speelplaats met antivandalisme BB installatie met beschermkussen en open roosterbord ( geen storend geluid ).
Lees meer

Oostende strand - Qmusic Beach Volley installatie

Een project in de kijker! Beachvolley installatie met speciale opdruk voor sponsoring.
Lees meer

New Vennepark Wenduine

Installatie van 2 duurzame voetbaldoelen voor de vakantiegangers aan de kust!
Lees meer

De Panne - Mikke

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info