Schoolinrichting - Turnzalen

Brussel - VBS

Prachtvoorbeeld van ons multifunctioneel VSK systeem (art. P8467), een wereld vol klim- en slingerelementen, elke sportles = een boeiende uitdaging! Klimtouwen (art. E0319), gymnastiekringen (art. G7272), trapezestangen (art. G7270), klimnet (art. G1936), slingerladder (art. G1907),... Alles eenvoudig op te bergen, binnen enkele minuutjes is de ruimte volledig vrij voor basket- , dans- of een personeelsfeestje.  
Lees meer

Brussel - VBS Voorzienigheid

In hartje Brussel installeerden we een afschermgordijn voor de opberging van sportmateriaal in de turnzaal van deze basisschool. Onze railprofielen van uitstekende kwaliteit U4231 en U4232 zorgen voor een veilige ophanging van het op maat gemaakt gordijn in een kleur naar keuze. Dit vlamvertragend gordijn heeft een zichtreductie van 75 tot 80%. 
Lees meer

Zepperen - VBS Het Blavierke

In deze basisschool toverden we de eetzaal om tot een aangename turnzaal. Op de vloer plaatsten we de Fitness sportvloer K1561, een geluidsdempende en zachte sportvloer. Voor de betonnen zuilen maakten we beschermingspads op maat voor een veilige speel- en turnzone. Het multi-klap-wandrek 6-delig P7650 zorgt voor veel klim- en gymnastiekplezier. De Vario-Maxi-box set G7912L met bijgeleverde glijplank P7685 maakt het turnen speels en avontuurlijk. Tot slot leverden we 8x super lichte turnmatten G8851, een dikke landingsmat G3924, 2x turnbanken op wieltjes G3645 en een springplank met bekleding G3673
Lees meer

Gent - VBS Nieuwen Bosch

Een veilig en tof bewegingslokaal voor de kleuters! Met ons 5delig uitklapbaar wandrek P7630 is elke turnles of pauze een succes. Na het sporten wordt alles veilig opgeborgen aan de wand om zo het lokaal voor andere doeleinden te gebruiken.  Ook de klassieke klimramen G4522 en turnbanken G3654 mochten niet ontbreken. Voor de veiligheid installeerden we op de pilaren beschermpaddings op maat en op de grond kwam een 11delige mattenset. 
Lees meer

Oostende - O.L.V. College

Uitdaging in de turnles! Installatie van ons Variabel Swing en Klim-systeem (VSK) met klimtouwen, gewichtszakken, houten ringen, trapeze, paardenschommel, motoriek rups, ronde schommel,... Wat een variatie in de turnles, alle attributen mooi opgeborgen aan de wand. Dankzij de vlotte installatie van ons montage team was alles klaar voor 1 september!  
Lees meer

Zaventem - GO! Atheneum

In deze unieke turnzaal installeerden we een volleybalinstallatie met wandprofielen. De school koos voor 2x V1700 Wandprofielen met V1701 Spindel-Span techniek en V1584 Volleybal competitienet. Voortaan kunnen de leerlingen volley of badminton spelen tijdens de lessen L.O. of tijdens de pauze. 
Lees meer

Brussel - Basisschool De Balder

Toffe turnzaalinrichting in de bassischool De Balder te Brussel! Dankzij de uitklapbare klimrekken ontstaat een uitdagend parcours. 
Lees meer

Deinze- VBS Leieparel

Ontdek hier de VOOR en NA foto's. Een oubollige turnzaal verandert in een dynamische turnzaal. 
Lees meer

Antwerpen - Wiznitz school VSK systeem

Een uitdagend project: de voormalige kapel ombouwen tot dynamische turnzaal!
Lees meer

De Boomhut Brugge

Lees meer

Brugge - Hemelsdaele

Inrichting turnzaal met een aangename sportvloer
Lees meer

Deurne basisschool - Basketbal installatie

Ook in deze basisschool kan er voortaan basketbal gespeeld worden. 
Lees meer

Halle- Basisschool VSK systeem

Hoe een kleine turnzaal met hellend dak toch uitdagend kan zijn! 
Lees meer

Halle - Heilig Hart Instituut Opbouw VSK

Installatie van ons multifunctioneel VSK systeem, de ideale installatie voor elke turnles op school! 
Lees meer

Middelkerke - Basisschool VSK

Een volledig nieuwe turnzaal dankzij ons uitdagend VSK systeem, Basketbal installaties, en leuke klimramen.  
Lees meer

Oostende - Basisschool turnzaal VSK

Ook in deze school krijgen de leerlingen een dynamische turnles, wat een mogelijkheden met het Variabel Slinger- en Klimsysteem
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info