Aanbouw-Bungee-Lange voor Eurotramp Grand-Master en Ultimate Trampolines

Aanbouw-Bungee-Lange voor Eurotramp Grand-Master en Ultimate Trampolines

De Bungee-Lunge biedt nieuwe mogelijkheden om de turntraining te optimaliseren. Op deze manier kunnen complexe bewegingspatronen veilig worden geoefend in slow motion. De Longe, gecombineerd met de trampoline, is zeer snel klaar voor gebruik en daarom ook geschikt voor turnlessen - eigenlijk onmisbaar voor innovatief bewegingsonderwijs en avontuurlijke gymnastiek.

De Bungee-Lunge kan (ook achteraf) worden geïnstalleerd op een Grandmaster- of Ultimate-trampoline van Eurotramp. Op het frame zijn zeer elastische rubberen koorden bevestigd, waarmee veilige sprongen op grote hoogte en met maximale veiligheid mogelijk zijn.

EUROTRAMP en EUROVIVA staan garant voor de hoogste kwaliteit van alle Bungee- en trampolinecomponenten en een veilige constructie. Alle framecomponenten zijn verzinkt door galvanisatie en de accessoires zijn gemaakt van roestvrij staal. Een ander voordeel van het systeem is dat het ook mobiel kan worden meegenomen als attractie voor evenementen.
€ 4.455,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: G5051
Merk: Eurotramp

Videos

Kenmerken

- Het opzetten duurt ongeveer 20 minuten.
- Afmetingen: totale hoogte na montage inclusief trampoline 7,30 m;
- Gewicht (zonder trampoline): ca. 110 kg.

Voordelen

-Gemaakt in Duitsland
- Eenvoudige constructie

Extra

Op aanvraag (tegen meerprijs) kan de bungee lunge worden uitgerust met een elektromotorische lier in plaats van de handmatige lier, evenals met een draaiende saltogordel in plaats van de normale saltogordel, wat het springspectrum van de bungeelunge aanzienlijk vergroot . Er zijn 4 helpers nodig om de bungee lunge te installeren.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info