EUROFLEX® Valbrekende tegel

EUROFLEX® Valbrekende tegel

Maximale veiligheid en een lange levensduur worden gewaarborgd door het homogene en algemeen flexibele ontwerp van de valbeveiligingsplaten. De koepelvormige onderkant dient als afwatering. De platen kunnen zowel op een dragende, verlijmde ondergrond als op een ongebonden ondergrond (geen zand) worden gelegd. De in de fabriek gemonteerde verbindingsstukken voorkomen dat de valbeveiligingspanelen wegglijden en verwijderd worden en maken een snelle en betaalbare montage mogelijk. Eenvoudige bewerkbaarheid maakt een optimaal aangepaste installatie op toestelvoeten mogelijk. Gecertificeerd volgens DIN EN 1177.
Prijs per m².
€ 62,95 / m²

Specificaties

Artikelnummer: D4370
Merk: EUROFLEX
Kleur: Rood
Breedte (cm): 50,00 cm
Lengte: 50,00 cm
Breedte verpakking: 50,00 cm
Hoogte verpakking: 4,00 cm
Lengte verpakking: 50,00 cm
Gewicht: 26,00 kg

Videos

Kenmerken

- 4 platen per vierkante meter

Voordelen

-Gemaakt in Duitsland
- Valbeveiligingstest volgens DIN

Extra

De ondergrond moet vorstbestendig en vlak zijn. De platen kunnen rechtstreeks op een gebonden onderconstructie worden gelegd. Asfalt of beton is geschikt. Bij bestaande verharde oppervlakken (bv. beton, asfalt) moeten oneffenheden geëgaliseerd worden met een geschikte egalisatielaag. Voor waterafvoer moet ervoor worden gezorgd dat de onderconstructie een helling heeft en waterdoorlatend is.
Als de onderconstructie ondoordringbaar is voor water, zorg dan voor een helling van ongeveer 2% en dat het water kan weglopen. Lichte kleurverschillen of verbleking zijn te wijten aan het materiaal.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info